Grosir isi ulang vape pen 3000 puffs

Katrangan singkat:

Nomer Model hawa cemlorot nyenengake
Jeneng merek aierbaita
asale China (daratan)
Pesenan cilik Ditampa
ukuran karton 58 cm x 30.5 cm x 30 cm 320 / box 10 PCS/kotak medium 32 kotak medium/case Berat total 20.5kg/piece
bobot 20,5 kg


Kirimi email kanggo kita

Detail Produk

Tag produk

Air cemlorot fun - PAMBUKA

Cahya hawa nyenengake- Pen Vape sing bisa digunakake bisa menehi cahya
Koleksi roso paling populer saka sawetara (uga sawetara rawuh anyar) presented ing ramping lan apik gayane vape pena nganggo.Tanpa ngisi ulang sing rame, lan ora ana tombol kanggo mencet (mung "vape lan pindhah") vaping pancene ora dadi luwih gampang!Werni-werni ageng warnane tumpang tindih, warni-warni, gumebyar, langite wus dadi segara padhang.

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus

Korek Rokok 3000 PuffsaierbaitaLux Vaporizer Glowing Kanthi Lampu LED Pabrik Merek Asli

Model udhara cemlorot fun, RGB Light karo 8 werna
Baterei Dibangun ing 16350 baterei
Kapasitas 6 mL
Kira-kira Puffs 3000 puff
Kekuwatan Nikotin 6%

Air cemlorot fun -8 Rasa kasedhiya

1. Es Semangka: Semangka jus eksotis kanthi jeblugan sing adhem.

2. Kelangan mint: Ambune mint, kelangan, kaya sinar angin biru Aegean sing adhem.

3. Pina Colada: Bouquet cahya, rasa nengsemake.

4. Banana Ice: gedhang tropis sing mateng kanthi sentuhan es sing adhem.

5. Strawberry Kiwi: Kombinasi asem lan manis.

6. Es Blueberry:Blueberry seger lan jus kanthi mentol sing adhem.

7. Blue Razz: Aroma lan rasa woh wohan beri banget, manis lan asem ing roso.

8. Pelem Es: Pelem sing mateng karo es.

Air cemlorot fun -8 Rasa kasedhiya

MOQ 300PCS
Pelabuhan Shenzhen
Rincian Kemasan 58 cm x 30.5 cm x 30 cm 320 / box 10 PCS/kotak medium 32 kotak medium/case Berat total 20.5kg/piece
Cara pengiriman DHL, UPS, FEDEX, BY Air, BY Sea.
Customized Logo, Paket, OEM/ODM Disediakan.
Wektu Pangiriman 2 ~ 5 Dina sawise Pembayaran
Syarat-syarat pembayaran T/T, Western Union PayPal
Kapabilitas Pasokan 100.000 Set / Set saben Sasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI

    Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo kabeh (siji-mandeg) solusi chain sumber

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita