banner
Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik ecig profesional pengalaman gedhe, bisa menehi produk berteknologi tinggi.

kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

1. Kanthi 10 taun desain kiosk R & D pengalaman;* Kanthi semangat bisnis sing jujur;

2.Kanthi tim sales profesional;* Kanthi kesadaran produk Inovatif;* Kanthi tim manufaktur sing trampil.

Apa jaminan produk?

1.Masalah kualitas produk dumadi ing 6 sasi saka tanggal pangiriman, lan produk anyar diganti.

2. Yen ana sing rusak saka transportasi, please nyedhiyani gambar utawa video kanggo konfirmasi. (Anyar bakal

ditambahake menyang pesenan sabanjure.)

3. Kita kerja sama karo perusahaan pengiriman sing paling aman lan paling murah kanggo sampeyan.

4.We bakal tansah nglacak barang nganti safety tekan sampeyan.

Apa sampeyan nyedhiyakake pesenan OEM utawa ODM?

1.Ya, kita pabrik, nyedhiyakake layanan OEM / ODM.

Kepiye babagan kualitas barang sampeyan?

Kabeh barang kudu lulus paling ora 5 proses uji kualitas .kanggo mesthekake barang ing kondisi apik .

1: materi teka ing pabrik,

2: bagean setengah rampung,

3: kabeh kit,

4: proses tes,

5: mriksa maneh sadurunge paket.

Kepiye carane bisa pesen produk sampeyan?

Hubungi sales kita kanthi ninggalake pesen ing ngisor iki kosong, liwat telpon utawa email ing Informasi Kontak.

Apa syarat lan cara pembayaran sampeyan?

1.Pabrik EXW / FOB / CIF / DDP / DDU

2.T/T, L/C, Alibaba Perdagangan Jaminan (Kartu Kredit), PayPal, Western Union, etc.

Apa produk sampeyan duwe sertifikat CE lan Rohs?

Ya, kabeh produk kita wis lulus sertifikasi CE lan Rohs.

Q1.Apa sampeyan nyedhiyakake sampel?

Ya, Pls bebas ngirim pitakon kanggo conto, conto gratis diwenehake lan sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Kepiye carane nggawe pesenan kustomisasi?

Manajer perdagangan kita bakal ngenalake sampeyan langkah-langkah ing ngisor iki:

1.Inquiry - Ayo kita ngerti jumlah lan syarat kustomisasi.

2.Desain--Kirim kabeh file sing gegandhengan, kayata Jpg/PDF/AI/PSD/.Desainer kita bakal nggawe dandan supaya bisa ngasilake mesin lan ngrembug

karo kowe.

3.Sample Inspect--Tampilake conto pics utawa video kanggo klien.

4.Produksi Massal - Miwiti produksi massal sawise sampel dikonfirmasi.

Kepiye babagan tanggal pangiriman?

Umumé, tanggal pangiriman bakal dadi 5-10 dina kerja kanggo jumlah tuku normal.Nanging yen pesenan luwih gedhe, priksa manawa luwih lanjut.